7 random saker som har gjort Mig Glad (v.11)

Posted: 18 mars, 2018 by bellabrannborn

Då var det söndag igen, min absoluta favoritdag. I Marbella brukar vi oftast skämma bort oss med en söndagsfrulle på vårat favorit café som gör de mest fantastiska och mäktiga frukostar! Tänk er en riktigt maffig 3 äggs omelett, fylld med getost, spenat och soltorkade tomater. Och så några ugnsrostade tomater toppat med lite pesto vid sidan om. Ja jag säger då det, hur kan man inte ha en bra söndag då?

Denna vecka har flutit på som vanligt, var bortbjuden på taco-kväll hos några gamla klasskompisar igår som var otroligt trevligt och jag är så redo för kommande vecka som innehåller lite roliga händelser och resor. Vill spinna på lite mer på samma ämne som jag nämnde på affirmationstisdagen, att uppskatta de små sakerna i ens liv och vad passar inte bättre än att göra en liten sammanfattning av veckan som gått? Här får ni några små saker som har förgyllt mina dagar denna vecka.

7 random saker som har gjort mig glad den här veckan

  • Digestive kex med smör och ost- Hur kan jag ha glömt bort detta?? Min bror bad mig att göra en tårta till gudsonens kalas i eftermiddag så igår började jag lite smått, en paj med vit chokladpannacotta och lemon curd från mykitchenstories blogg därav detta glädjande återseende. Kom hem efter ett långt och rätt drygt träningspass, på fastande mage och medan jag väntade på att lunchen skulle bli klar så slank det ner ett par stycken av denna ljuuuvliga kombination. Digestive kex med smör och ost, underskattat.
  • Snö- jag har nämnt det ett par gånger här, men jag älskar snön. Jag älskar hur vackert Sverige blir med snö, hur extra mysigt det är att dricka kaffe framför brasan medan snön silar ned utanför fönstret och ljuset som gör att dagarna känns längre. Japp, snö är min grej även om jag avskyr kyla, ha ha dilemmat.
  • Den här bilden- min syster skickade den igår och blir så glad när jag tittar på den. Jag och min systerson framför Melodifestivalen förra helgen som vi båda brydde oss om si sådär 0,1% mycket, vi ville mest bara se Rolandz uppträdande. Syskonbarn är bäst!
  • Fredagsmiddag med min barndomsvän- vi har varit ”bästisar” sen dagis och gått igenom 1344 saker tillsammans; varit runt i landet och utomlands tillsammans med våra mammor, hälsat på mig både på Mallorca och i Marbella, gråtit, skrattat, stöttat, firat ihop. Även fast jag har bott utomlands de senaste 5 åren och vi pratar då och då, så är det en sån trygghet att ha henne kvar i mitt liv och något jag värdesätter enormt. Och det känns som vi precis har setts varje gång vi träffas för att ta igen. Hon kom ut en runda igårkväll, jag bjöd på plankstek och vi pratade om allt och inget i några timmar.
  • Tacokvällar- ännu bättre när det är med gamla klasskompisar som man har saknat att bara ha gott häng med.
  • Ugnsrostad sötpotatis med olivolja och chilipulver
  • Min hemmagjorda tryffelolja- ooooh så fin den är. Bjöd på den till planksteken igår. Består av bland annat oxfond, rödvin, soja och några droppar vit tryffelolja. Passar till allt. Succé!
Gårdagens lunch- sötpotatis klyftor med gårkvällens fläskfilé och tryffelsås. Mmmm

Ha en fin söndag! Kram på er!

Xx

 

 

1 Comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *