About me

Hej Hej!

Jag är Isabelle, eller också Bella, en 24 årig svensk med half of her heart in Marbella (oh na na). Jag älskar frukost, kaffe och grymma caféer, läsa (helst tunga deckare och kriminalromaner, drömmer fortfarande om att bli kriminolog, eller böcker om självutveckling och beteendevetenskap), styrketräning och min hund. Och juste! Att sätta ut parentes i mina texter, som du kanske märker…

Jag jobbar online och är därför alltid ”on the run”. Sedan vi lanserade ett helt online-baserat företag med fokus på den spanska fitness marknaden i November 2016, har vi rest runt Thailand, Vietnam, Bali, Florida, Spanien och spenderat sommaren samt några ströveckor i Sverige. Träning, hälsa och att resa är våra större passioner och något vi är lyckligt lottade att ha möjligheten till att göra så ofta vi kan och vill.

I min blogg kommer jag att lägga mycket fokus på några specifika ämnen; resorträning, allmän hälsa, välmående och självutveckling men även vardagsbabbel om generella tankar och idéer som dyker upp lite då och då. Jag kommer även att specialisera en stor del i denna blogg till pre- & postnatal coaching, då jag just nu utbildar mig till att bli certifierad coach och därmed kunna träna kvinnor under och efter graviditet. Något som jag anser är otroligt viktigt att börja lägga mer vikt på och adressera mer inom träningsindustrin, då kunskapen (och även intresse) inom just detta ämne är bristande. Jag vill börja hjälpa kvinnor före, under och efter graviditet att försöka få en så hälsosam och välmående upplevelse som möjligt samt hur man kan förbereda för moderskap och fortfarande träna och tycka om det i varje trimester och efter graviditet.

Jag hoppas att du kan hitta något av värde här, och tveka inte att kontakta mig om det är något du funderar över eller bara vill snacka, antingen i kommentarsfälten eller via mail. Jag tackar aldrig nej till ett gott snack!

Kram på Er!
Bella C. Brännborn