Det var en Dag i Juli

Posted: 5 september, 2018 by bellabrannborn

Jag spenderade nästan hela juli i Sverige och fick en fantastisk sommar som jag fortfarande lever på. De två sista veckorna, flyttade jag lite temporärt till vår sommarstuga på Öland och knäppte av ögonblick då och då med systemkameran. Har inte tagit mig tiden till att gå över minneskortet och redigera tills nu, så därför får dem komma upp såhär i efterhand. Som ett litet minnesalbum nu när de flesta är tillbaka på jobb, skolorna börjar och temperaturen sjunker. Och det märks, har nog aldrig sett så här mycket turism under mina snart fem år som Marbella-bosatt. Trafiken mellan San Pedro och Puerto Banús är inte för dem med dåligt tålamod (läs jag). Man undviker helst att behöva köra den sträckan mellan 10-20. Knökfullt på stränderna, parkeringar känns obefintliga och mataffärerna har köer likt utanför Ullared. Tack och lov har det nu reducerats drastiskt vilket vi kan tacka september för. Min absoluta favoritmånad härnere.

Även fast jag är glad över att vara tillbaka och inte har något som helst intresse över att besöka Sverige nu, så är det mina syskon, syskonbarn och vänner som ger mig hemlängtan för jämnan. Önskar jag kunde flytta ner allihopa hit istället så jag får det bästa av båda världar. Riktigt så enkelt är det väl kanske inte tyvärr. Tackar högre makter för internet som gör det möjligt att skicka bilder, videos och skypa dagligen!

Nedan kommer lite blandade bilder från veckorna på Öland, längtar tillbaka!

pojke badar
Badkillen nr.1!
bebis badar
Lillbrorsan var inte sämre han!
grillat mat
En av alla grillkvällar.

skålar

skaldjur
En kväll köpte vi hem olika skaldjur och fisk från Nisses Fisk i Borgholm. Rökta & vanliga räkor, varmrökt lax, rökt makrill i olika smaker och så skagenröra hovmästarsås. Förrrjääävla fint!

hamn borgholm

bebis
Drunknar i Lias ögon, sååå stora!

Man saknar ju inte familjen mindre när man går igenom dessa bilder direkt… Tur jag får träffa dem igenom om mindre än en månad!

Kram på er!

No Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *