Fyrbarns- & Tvåhundsmorsa för Tre Dagar

Posted: 1 juli, 2018 by bellabrannborn

Vår stuga på Öland som pappsen snickrat ihop! Grym!
Chica, också adopterad från hundhemmet Triple A i Marbella. Min systers vovve som jag flög hem till dem i Sverige Mars iår.
Min älskling
Taco Tisdag!

Lasagne Onsdag!

Tidigare i veckan hade jag ansvar för fyra tonåringar och två hundar då vi fick för oss att spendera några dagar i stugan på Öland. Min systerdotter och ena systerson, deras plastsyster och en vän, tillsammans med min hund och deras. Att ha ansvar för tonåringar (13-14 år) är, som min svägerska skojade om, det bästa preventivmedlet. Haha. Skämt åsido så hade vi det super mysigt; spelade spel, lagade mat, spenderade en dag på stranden och så klart kollade på matchen.

Då ingen av oss hade surf kvar på mobilen så fick vi alla varsin ofrivillig mobil-rehabilitering som jag så här efter hand kan uppskatta, jag har ett smått beroende av Instagram. Att alltid uppdatera, gå igenom feed, inte missa någonting. Under våra cyber-begränsade dagar på Öland blev jag totalt ignorant till vad som sker i andras liv man ändå inte känner, att gå igenom ”Upptäcka” fanns inte på kartan och jag kunde inte bry mig mindre om att spendera tid på att ta och redigera den perfekta bilden att ladda upp. Det slog mig att jag inte behöver Instagram till något särskilt och hur mycket lugnare och självsäkrare jag blev bara på den korta tid utan ständig uppkoppling på alla plattformar. Mitt jobb innehåller många olika uppgifter, bland annat marknadsföring via sociala medier. Men inte min egna personliga profil, och jag har inga planer på att försöka bli en Influencer. Jag är i verket att specialisera mig på träning för gravida och post-förlossningstiden. Detta för att jag är intresserad av ämnet, vill lära mig mer och när jag har tillräckligt med kunskaper inom ämnet- kunna hjälpa andra. Sociala medier kan vara ett fantastiskt verktyg och medel för att upptäckas och förmedla sin passion, sitt företag eller märke. Men att försöka måla upp någon fasad, eller bli en typisk Instagram Fashion/Lifestyle Influencer är så långt ifrån Jag, min personlighet och bekvämlighet. Känner mig otroligt fånig när någon tar en bild på mig offentligt och jag har ännu inte förstått hur fan man får till en bra selfie? Hur skulle jag någonsin kunna be min pojkvän att ta 274 bilder på mig i olika poser för EN post vid ett tillfälle?? Den dagen jag ber honom ta en bild på mig, gärna i bikini och typisk instagram-pose på någon beachclub, är dagen vi inte längre kallar varandra sambos haha. Att dagligen sminka mig och posera för att få till den passande bilden, gärna flera, för dagen. Don’t get me wrong, jag tycker om att ta bilder och ”capture the moment”. Vill gärna utvecklas mer i fotografi och har en grym jävla kamera plus objektiv som jag använder på tok för lite, men delen där man rör upp himmel och helvete för att skapa en image och ett liv som inte är äkta eller realistiskt för likes- nä, jag säger nog nej tack till det livet.. Är glad över friheten företaget ger mig, chansen att kunna jobba online, bland annat inom sociala medier då jag tycker det är kul, och vara helt anonym. Längre pauser från sociala medier och istället lägga fokus på sig själv och nuet då och då, tror jag kan vara otroligt nyttigt för vår mentala hälsa och välmående. Att lära oss att vårat värde och mående inte baseras på likes, kommentarer och valideringar från okända.

Nu ska jag fortsätta titta på Danmark-Kroatien som går in på slutminuterna och förmodligen förlängning. Att Spanien åkte ut mot Ryssland efter en jäkla match (orättvis vinst i mitt tycke…) svider, men hoppet finns kvar fram tills iallafall tisdag! Som jag ser fram emot Sverige-Schweiz!

Kram på er!

1 Comment

  • Bella On The Run 1 augusti, 2018 at 10:43 e m

    […] anpassa utseende, ladda upp media och så vidare. När detta hände var jag på Öland och som tidigare nämnt så börjar dem gräva för fiber först i höst, vilket betydde att jag enbart hade tillgång till […]

    Reply

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *