Hola Marbella!

Posted: 19 april, 2018 by bellabrannborn

Äntligen tillbaka i mitt lilla paradis och vad jag anser mitt hem, även om vi för tillfället inte har någon fast bas. Men här har jag bott i över fyra år nu och kan stället mer eller mindre inifrån och ut. Vilka hälsocaféer som finns, bästa glasstället (gelato glass med naturliga ingredienser jao!), testat de flesta nattklubbar som är värda att testa, gym, vart ni kan fixa nytt lås och nycklar, mekaniker, svenska butikerna som har ett bra utbud med varor när svenska cravings kickar in, trekking rundor, bättre stränder, shopping och så vidare. Så har ni planer på att komma ner någongång och undrar över något, var inte blyga! Give me a shout!

Flyget från Madrid gick vid 07.25 idag på morgonen, så jag tog melatonin vid tio i hopp om att somna snabbt och ändå få en fem-sex timmars sömn. Men varför skulle jag göra det? Sista gången jag kollade på klockan var runt kvart i ett på natten och larmet skulle ringa vid 04.50. Min sambo körde mig till flygplatsen, gled igenom säkerhetskontrollen och väntade i en och en halv timme till boarding. Hann med en take-away kaffe och scrolling genom sociala medier.

Ett avsnitt av American Crime Story- the assassination of Gianni Versace och jag var på Málagisk mark. Direktbuss från flygplatsen till Marbella centrum (sjukt smidigt, utan stopp!) och taxi till lägenheten där jag blev välkommen av inte en jävel?? Min mamma och ena brodern kom ner i tisdags och ska stanna en vecka, så jag förväntade mig lukten av nybryggt Arvid Nordquist kaffe ögonblicket dörren öppnades och lyxfrulle framdukat på terrassen. Men icke sa Nicke (min bror kallas Nicke he-he), då hade dem gått till affären och hungrig som en varg började jag steka lite tortilla de patata som fanns i kylen och slängde i mig. Efter en kvart kom dem hem och hade handlat mer frukost så det fick helt enkelt bli frukost x2.

Mycket mer än så har inte hänt idag. Vi gjorde middag klockan halv fem (inte en kotte äter middag klockan halv fem här…), gick en stund efteråt till ett café här i närheten för lite kvällsfika och jag har nu jobbat undan en del som har deadline tills imorgon. Hoppas på att det ska bli lättare att somna ikväll så man är tillbaka på banan imorgon igen.

En liten vardagsupdate helt enkelt, nu ska jag sätta på ett avsnitt till av American Crime Story och hoppas på att jag somnar inom fem minuter helst.

Kram på er!

Xx

No Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *