Marbella; hur en söndag kan se ut i film

Posted: 25 april, 2018 by bellabrannborn

[PS. Man kan nu gilla inläggen. Om ni läser eller ser något som ni tycker om, klicka på inläggets titel, skrolla ner till slutet och klicka på ”LOVE” till vänster. Jag uppskattar otroligt mycket all feedback jag kan få, för att få en inblick i vad ni faktiskt gillar att läsa om. Tack fina ni för att ni vill hänga med mig!]

Jag är ofta alldeles för lat för att dra med mig system kameran, vilket är ytterst idiotiskt då jag har en väldigt fin kamera och kan få riktigt bra och skarpa bilder med den. Men intresset försvann nog med min förra dator då både kontrasten och ”saturation” var alldeles för hög, så jag kunde liksom inte riktigt utskilja färgerna utan de var alltid för ljusa. När jag sedan redigerade och tittade på resultatet på en annan skärm, var färgerna för starka och såg fejkade ut. Men jag tog mitt förnuft till fånga i söndags och släpade med mig den, dock bara med ett objektiv den här gången då det andra jag har är för stort och klumpigt för att spatsera runt med.

Ofta, när vädret tillåter, så brukar våra söndagar i Marbella se ungefär likadana ut som i söndags. Vi tränar på morgonen, åker till vårat favoritcafé och äter brunch, sedan åker in mot Marbella, parkerar någonstans vid Puente Romano eller Marbella Club och tar strandpromenaden mot centrum. Där avnjuter vi antingen en kaffe, en lunch eller/och gelato från den bästa kedjan i Marbella, och går tillbaka efter några timmar. Havet och palmerna, samt hur väl dem tar hand om strandpromenaden i Marbella får en att slappna av totalt medan man spatserar omkring och tittar på folk eller bara på omgivningen. Alla verkar vara på samma humör med, en avslappnad atmosfär, folk sitter ute längsmed på caféer och snackar skit, musik spelas på vissa håll, och då och då åker katamaranen mellan Marbella och Puerto Banús förbi, tillsammans med x antal andra båtar och lyxjakter.

Man kan dricka kaffe på ett supermysigt ställe på strandpromenaden- Cappuccino. Du kan sitta både inne på en inglasad terrass eller ute, där det kan kännas lite som att du sitter i en trädgård. Dem har, förutom bra kaffe och grymt gott fika (morotskakan är himmelsk) även frukost, lunch och middag (inkl. sushi). Jag har testat att gå dit vid alla fyra olika tillfällen. Det är dyrare än genomsnittet, och portionerna är lite snåla. Men läget är bra, maten är bra och mysfaktorn är hög. Himla trevligt ställe faktiskt!

 

Man kan äta paella på stranden och dricka ett glas sangria, eller en kanna. Helt upp till var och en! Mer ekonomiskt att köra kanna direkt dock hörni!

Och självklart så MÅSTE man äta glass! Helst på vårat favvoställe. Ser ni den rinnande chokladstrålen bland några av toppingarna? No words needed. Egengjord Gelato i solen är livet.

No Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *