Italien får Vänta

Posted: 3 augusti, 2018 by bellabrannborn

Hej o hå från Málagas flygplats. Min interna klocka väckte upp mig en halvtimme innan utsatt alarm vid 05:00 och efter ett klent försök att somna om accepterade jag ännu 30 min mindre sömn – tre timmars blund natten innan – och gick upp. Runt halv sex körde jag mot station i Marbella centrum för direktbuss till flygplatsen. Flyget till Milano skulle lyfta klockan 08, jag tryckte i mig en fjuttig focacciamacka med kyckling och mozzarella från Starbucks på under fem minuter för att sedan gå till gaten för boarding. Som blev försenad, och tillslut aldrig öppnade. Ny avgångstid- 10:00. Jaha, surt men det kunde ju ha varit värre tänkte jag och satte mig på Starbucks igen för en kaffe. Några enstaka minuter efter att jag fått min första americano för dagen att avnjuta kom ett sms från Ryanair- ”förlåt för förseningen. Ny estimerad avgångstid: 14:35”. VA I HELVETE?! Jag skulle alltså varit framme i Bergamo halv elva, ta en buss in till Milano centrum och mött upp Petra som anländer runt två-tiden. Nu – om senaste utsatta avgångstid stämmer – är jag kaaanske på plats runt halv åtta. Jag missar alltså i princip en hel dag i Milano tillsammans med Petra. Och imorgon förmiddag tar vi tåget mot Piedmont. Ingen förklaring för denna försening har givits heller. Försöker ändå hålla humöret uppe och tänka på att vi ha några dagar tillsammans kvar ändå. Men det är svårt just nu. Glömde min mac-laddare till datorn hemma och behöver jobba en del under resan så kan inte direkt sitta på den heller.

Ja ja, sånt är livet antar jag. Klockan är nu tjugo över nio och jag funderar på om det är för tidigt för ett glas vin? Jag kan ju låtsas att jag sitter på en flygplats i Italien iallafall?

No Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *