Veckan som gått; Marbella, Köpenhamn, Bangkok & Bali på tre dagar

Posted: 14 maj, 2018 by bellabrannborn

Här bodde vi första natten i Seminyak. I en tvåplans-lägenhet

Älskar att komma till andra delar av världen och hitta Magnum sorter som inte finns där hemma! Denna var med smaken ”Red Velvet” som ni nog ser. Har aldrig ätit Red Velvet tårta innan men lät lovande. Skal av vit belgisk choklad, glass med smak av tårtan och så cream cheese swirl. Lät gott, tyvärr ingen höjdare och fick slänga den… Hänger inte läpp dock! Finns flera sorter att testa på här och i Thailand! Kanske Malaysia har någon egen med?

Så mysig inredning på ett av mina favoritcaféer där jag ofta jobba och äter frukost. Detta är bara en liten del. På innegården har dem en pool och en uteplats med fler bord och stolar, och soffor! Frukosten (som ni ser här ovan) är inte fy skam den heller.

Nu har vi spenderat en vecka i Bali, då vi landade på Denpasar flygplats förra måndagen. Tekniskt sett blir det dock tisdag eftersom vi landade strax efter midnatt. Jag tänkte väl mest låta bilderna tala för sig själva, då jag ändå har lyckats gnata ihop några vardagliga inlägg sedan vi lämnade Europa för en månad på vift. Lite roligare att få se annat än mobilbilder ibland. Vi är nu påväg till Ubud, och det kommer med säkerhet att komma ett inlägg med fler trevliga inlägg om Ubud i veckan. Det som är ett riktigt ”pain in the a*s” moment är att jag måste mobilblogga, då min dator som sagt gick sönder två dagar innan vi lämnade Spanien och ingen verkar rekommendera att lämna in en Mac dator på lagning i Bali då reparatörerna tydligen gärna byter ut originaldelar?? Galet. Så jag vågar inte chansa, med tanke på att den är en och en halv månad gammal köpt direkt från Apple store. Jag bokstavligt talat avskyr att skriva på mobil och känner noll kreativitet när jag gör detta, därför som jag varken har lagt upp några ”affirmation-tisdag” inlägg (ni kan hitta tidigare affirmationsinlägg som handlar mycket om självutveckling här) eller ”Fem punkt-fredag”, då inlägg på runt 1500-2000 ord med mycket tankar bakom inte är optimalt att skriva från en mobil i min värld. Det tar dessutom lång tid att lada upp bilder i hög upplösning via mobilen. Ja, allmänt knöligt helt enkelt. Men jag kämpar på hörni! Har ändå levererat några inlägg och fler på G so sit tight folks!

Kram på er!

Xx

No Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *