You are my Person

Posted: 22 mars, 2018 by bellabrannborn

1 1/2h väntan i Norrköping innan tåget rullade vidare mot Nyköping. Älskar inredningen på Espresso house! T.o.m på en tågstation så var den perfekt!
Tog igen lite studier under tiden och jobbade på powerpoint presentationen inför idag, som inte blev av…

Hej å hå!

Här har det ekat tomt i några dagar. Jag har börjat gnata på inlägg men inte haft tid att avsluta dem. Det tar mig oftast ett bra tag att skriva ett inlägg då jag tänker till mycket och gärna inte skriver inlägg som ni inte får ut något av. Såklart så kommer det bli lite sådana inlägg också, detta är trots allt mer som en Dagbok för mig. Och här kommer ett, till exempel, men kan ju vara kul att döda lite tid ibland med.

Som jag nämnde så har jag haft några hektiska första dagar på veckan. Förutom jobb och träning, så hade jag en skriftlig inlämning i Spanska med deadline Tisdag midnatt, samt ett muntligt seminarium idag (som blev inställt…), och igår tog jag tåget till Nyköping på förmiddagen för att överraska min Person Petra. Om ni har sett Grey’s Anatomy så känner ni säkert igen detta quote, när Meredith säger till Yang ”- You are my Person. You will always be my Person.”, det är Petra det, min Person. Hon fyllde 25 år igår, och hade inte den blekaste aaaning om att jag skulle dyka upp tilsammans med hennes mamma för att plocka upp henne efter jobbet. Tog kontakt med hennes bror och mamma för ett tag sedan, så att vi kunde gnata ihop något. Jag tog tåget till Nyköping, var framme runt 15:30 och blev upphämtad av Petras mamma. Såklart behövde Petra jobba över en timme (skulle egentligen slutat kl 15), så vi uträttade lite ärenden under tiden och väntade på henne för att åka hem till föräldrarna och äta lasagne tillsammans. Fin nostalgisk kväll (6 år sedan jag senast var här?!), mycket minnen och allmänt mysig stämning med fantastisk mat!

Ikväll ska vi till Pinchos här i Nyköping, jag har fortfarande inte testat detta överhypade ställe så ska bli intressant. Helgen spenderar vi i Stockholm, med biljetter till Sverige-Chile matchen och hotell. Ser nästan mest fram emot hotellfrukost he-he, skoja…

Ha en fin torsdag allihopa! Kram på Er!

Xx

No Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *